Vaasan keskussairaalan potilashotellipalvelu muuttuu 1.4.2021 alkaen. Aikaisemmin potilashotelli toimi Vaasan keskussairaalan G-talossa, joka remontoidaan nyt perusteellisesti ja tästä syystä potilashotellin toiminta lakkaa G-talossa.

Jotta Vaasan keskussairaala voi tarjota myös jatkossa mahdollisuuden potilaille ja omaisille yöpyä Vaasassa sairaalassa tapahtuvan hoidon ajaksi, on Vaasan keskussairaala tehnyt sopimuksen paikallisten Hotel Vallonian ja Scandic Waskia -hotellin kanssa.

Kenelle?

Potilashotellipalvelu on mahdollista potilaalle, jonka tutkimus tai hoito vie useamman päivän tai potilas haluaa tulla Vaasaan jo hoitoa edeltävänä päivänä. Potilas yöpyy hotellissa omalla vastuullaan ja huolehtii itse kotilääkityksestään hotelliyöpymisen ajan. Potilas järjestää itse kyydin hotellilta sairaalaan.

Maksut

Kun potilaan hoito tai vointi vaatii yöpymisen, on potilashotellipalvelu potilaalle ilmainen. Laskun maksaa silloin potilaan kotikunta. Jos potilas yöpyy potilashotellipalvelua tarjoavassa hotellissa omasta tahdostaan ilman lääkärin määräystä, maksaa potilas yöpymisestä itse. Myös omainen majoittuu hotellissa omalla kustannuksellaan.

Lue lisää potilashotellitoiminnasta Vaasan keskussairaalan verkkosivulta "Potilashotellitoiminta".

30.3.2021 redaktion_toimitus