Googletatko kummia oireita vai uskotko Vaasan keskussairaalan omaa lääkäriä? Entä mihin pieni tyttö päätyi suunnistaessaan salaperäisen kolmikon perässä sairaalassamme? Videokirjastossa pääset tutustumaan Vaasan keskussairaalan ammattilaistemme ja asiakkaidemme kokemuksiin.

Potilastarinoita

Googletus vastaan lääkäri

Laita Google kiinni ja anna VKS:n lääkärin auttaa. Google VS lääkäri -sarjan videoita julkaistaan myös Vaasan keskussairaalan Facebook-kanavassa.

Suuri sairaalaseikkailu

Pieni tyttö saapuu äitinsä ja perheen vauvan kanssa päivystykseen. Tytöllä on odotellessa tylsää. Yhtäkkiä hän havaitsee jotakin todella erikoista ja lähtee havaintonsa kintereille...

Halloween leikkaussalissa

Syksyllä on välillä synkkää ja pimeää, mutta taitavat leikkaustiimimme osaavat hoitavat homman kotiin olosuhteista riippumatta!

Henkilökunnan tarinoita

Tapaa lastenosaston hoitajaopiskelija Laura!

Tapaa lasten lääkärikandit!

30.4.2019 Redaktion_Toimitus