Vastaamme sisäisen ja ulkoisen viestinnän palveluista sekä mediasuhteista. Koordinoimme, kehitämme ja tuotamme sisältöä keskussairaalan www-sivuille ja sosiaaliseen mediaan, kuten sairaalan Facebook-sivuille ja blogiin. Teemme yhteistyötä medioiden kanssa mm. tiedotteiden ja tiedotustilaisuuksien muodossa. Vastaamme keskussairaalan Kotikäynti-lehden julkaisemisesta ja tuotamme muut sairaalan painotuotteet sekä graafiset materiaalit.

Kotikäynti-lehti

Kotikäynti-lehti on keskussairaalan tiedotuslehti, joka ilmestyy kaksi kertaa vuodessa: keväällä ja syksyllä. Kotikäynti-lehden tavoitteena on kertoa monipuolisesti sairaalastamme täällä työskentelevien ihmisten ja sairaalan asiakkaiden kautta. Kotikäynti-lehden painos on noin 85 000 kappaletta ja se jaetaan kaikkiin sairaanhoitopiirin alueen kuntien kotitalouksiin.

Verkkotoimitus

Vaasan keskussairaalan internetsivuista vastaa viestintä. Verkkosivujen ylläpito on hajautettu organisaation eri tahoille.

Jos havaitset palvelussamme virheitä tai epätäsmällisyyksiä, kerro niistä meille niin teemme korjaukset mahdollisimman pian. Myös kehittämisehdotukset ovat arvokkaita.

Palautetta ja kehittämisehdotuksia voi antaa palautelomakkeella.

Yhteystieto

Viestintäsuunnittelija Anna Jussila