Millaisia kokemuksia asiakkaillamme meistä on? Lue mitä potilaamme ja heidän omaisensa meistä sanovat! Asiakaspalautteet on julkaistu palautteiden antajien luvalla.

 

Blev väldigt överraskad av den vänlighet och respekt personalen visade mig på alla dom instanser på sjukhuset jag besökte.

Ihotautien poliklinikka

Mycket sakkunnig vård!

Keuhko- ja neurologian poliklinikka

Erikoiskiitos tosi hyville lääkäreille Heidille ja Johanille!

Servicen och vården på Lungpolikliniken är mycket bra och jag känner att jag alltid får hjälp när jag behöver, även i akuta tillfällen. Känner mig trygg i min vård på Lungpolikliniken.

Kirurgian poliklinikka

Erityisen merkillepantavaa oli kaikkien - ei pelkästään hoitohenkilökunnan - vaan jokaisen ystävällinen suhtautuminen. Täällä tuntuu olevan hyvä meininki kaikkien kesken, hymyillään ja tervehditään aina kun ohi kuljetaan. Ensikertalaiselle jäi erittäin hyvä maku tästä paikasta!

Doktor Kimmo Kulppi är en bra läkare vad gäller patientbemötande och kirurgiskt utförande. Jag fick genast förtroende för honom.

Kirurginen osasto A3

 

Todella hyvää palvelua. Apu tuli nopeasti, hoitajat olivat iloisia ja avuliaita vaikka kiirettä pitikin. Kiva saada apua omalla äidinkielellä!

A3 vuodeosasto ja lääkäri Försti: Kiitos hyvästä hoidosta ja huolenpidosta. Henkilökunta oli ystävällistä ja välittävää :)

Tack för god vård! Kristiina Annila + personalen

Henkilökunta kohteli minua iloisesti, kohteliaasti ja huomaavaisesti, palvelu oli nopeaa. Christian Palmbergin tiimille erikoiskiitokset!

Kirurginen osasto T2

Helt underbara allihop!

Todella kivaa ja miellyttävää henkilökuntaa joka osa-alueella mikä vain hoitooni ja olemiseeni täällä liittyi! Hoito on alansa huippua.

Kia på T2 vill dottern och jag ge ett extra tack till! Hon gjorde att vistelsen 12 - 14.10.2018, blev fin trots allt. Pigg, glad och hjälpsam!

 

Kirurginen osasto T3

 

T3-osastolla loistava henkilökunta! Kiitos hyvästä hoidosta :) Harvoin voi sanoa, että oli mukavaa sairaalassa.

Isot ruusut koko hoitohenkilökunnalle. Koko hoitopolku toimi loistavasti aina ensimmäisestä käynnistä asti kotiutukseen saakka. Erityiskiitos preoperatiivisen polin hoitajille ja leikanneelle kirurgille (Jaan Kirss) sekä T3-hoitajille.

Tack T3, tack hela personalen för utmärkt vård.

Korva-, nenä- ja kurkkutautien poliklinikka

 

Apulaisylilääkäri osasi asiansa. Kohtaaminen oli ystävällinen, informatiivinen ja luonteva. Sain vastaukset kaikkiin kysymyksiini.

 

Lastenosasto

 

Ihana henkilökunta, joka otti huomioon tunteeni. Tunsin, että voin luottaa vauvani teidän hoiviin, vaikka yleensä se on minulle vaikeaa. Kiitos hyvästä hoidosta.

Suuret kiitoksen vastasyntyneiden teho-osaston henkilökunnalle meidän tytön hyvästä hoidosta ja vastasynnyttäneen äidin huomioimisesta! Erityiskiitos Mariela-nimiselle hoitajalle, jonka kanssa vietimme ison osan ajasta! Kurjassa tilanteessa luotettava ilmapiiri ja sydämelliset hoitajat tekivät ajasta mahdollisimman mukavan!

Kiitos, kiitos, kiitos mahtaville lääkäreille ja hoitajille lastenosastolla A9 ja lasten kotisairaalan hoitajille. Saimme niin huippua ja ymmärtävää hoitoa poikamme lyhyellä osastovisiitillä. Poikaa kohdeltiin iänmukaisella tavalla ja hänen pelkonsa huomioitiin erinomaisesti. Hoitajilla oli aikaa jutella huolestuneiden vanhempien kanssa. Lasten kotisairaanhoidon henkilökunta oli tosi mukavaa ja ammattitaitoista. Jäi hyvä mieli heidän käynneistään.

Leikkaus- ja anestesiaosasto

Henkilökunta oli esimerkillistä! Leikkausta valmistelevat hoitajat mukavia ja saivat olon rentoutuneeksi. Kiitos kaikille!

Salissa 7 oli todella ammattitaitoista, ystävällistä ja huumorintajuista porukkaa. :)


Naistentautien poliklinikka


Paikalla vastaanottoajallani oli opiskelijoita, jotka hekin olivat todella asianmukaisesti mukana tilanteessa: Opiskelija hoiti kierukanpoiston ohjattuna erinomaisesti, ja muutoinkin hoidossani opastettiin hienosti molempia paikalla olleita opiskelijoita. Koin itsekin oppivani uutta. Hienoa työskentelyä kaikilta!

 

Onkologian poliklinikka

 

Vallan ihana henkilökunta. Ammattitaitoisia ja hyvän tuulen nostattajia. Vaikka hoitomatka on pitkä, väsymys kaikkoaa hoitopaikkaan tullessa.

Aivan loistavaa palvelua alusta loppuun. Noin 9kk jakson aikana en nähnyt ainoatakaan hapanta naamaa. Ihania ihmisiä! Luottamusta herättäviä alansa ammattilaisia jokainen.

Haluan kertoa että olen lähiomainen ja vanhaa äitiäni kohdeltiin ERITTÄIN HYVIN.

Ni har ett bemötande av världsklass!! En alldeles underbar personal, en fin vårdkultur. När en mänska drabbas av cancer är det hela familjen och anhöriga som drabbas. Vi är så otroligt tacksamma över den omsorg och den lätt tillgängliga servicen man får hos er. 100 kilometers avstånd till vården har ingen betydelse då servicen är av världsklass.

Henkilökunta on parasta mahdollista! Älkää päästäkö hoitajia pois.

Preoperatiivinen poliklinikka

 

Vaasan keskussairaalan preoperatiivinen poliklinikka ja tohtori Olli Hautero ja sairaanhoitaja Carina Järvinen ja koko hoitotiimi, KIITOKSIA!


Päivystysosasto

 

Absolut inget att klaga på. Fick jättebra vård och undersökningar. Personalen helt huippu!

Päivystysosaston hoitajat ihania, samoin oli akuutissa kiireestä huolimatta. Myös lääkärit empaattisia.

Jag blev mycket väl omhändertagen på jouravdelningen! Mycket trevlig och kunnig personal.


Päivystyspoliklinikka

 

Haluan lähettää ruusuja päivystykseen ja etenkin sairaanhoidonneuvonnan puhelinpalveluun. Henkilöt ovat siellä tosi ammattitaitoisia ja kysymyksiin saa luotettavia vastauksia. Iso kiitos, että ylläpidätte neuvontapalvelua ja ammattitaitoista henkilökuntaa siellä.

Erityiskiitokset Külliki Strandvall empaattisuudesta ja potilaan arvostamisesta sekä riittävän ajan antamisesta tilanteen ja jatkohoidon selvittelystä, jossa myös potilasta kuunneltiin. Kiitokset myös ensiavun Teemulle ennakoivasta hoitoajattelusta mahdollisten riskien välttämiseksi.

Päiväkirurgia

 

Nopeasti ja hyvin suunniteltu hoitopolku. Ei tarvinnut odotella yhtään turhaan ja koko ajan oli henkilökuntaa näkyvillä.

Förstklassig service på eget modersmål. Mycket pedagogisk och serviceinriktad, samtidigt professionell personal.

Hyvä ja ammattitaitoinen henkilökunta. Turvallinen olo koko hoitoprosessin ajan :)

Olin päiväkirurgisessa toimenpiteessä 10.10.2018 ja sain hyvää hoitoa, henkilökunta oli mahtavaa ja asiansa osaavaa ja selvitettiin, mitä tehdään ja milloin. Hoidon jatko myös selvitettiin, kiitos siitä.

 

Päiväyksikkö

 

Olitte huumorintajuinen ja ihana henkilökunta. ISO KIITOS!

Personalen kunde svenska, till och med dialekt.

Sydämeni hoito oli alusta lähtien johdonmukaista, tutkittiin ja sitten tehtiin kokonaisvaltainen, erinomainen hoito.

Kompetent personal. Berättade åt mig vad som gjordes.

Stort tack till sjukskötaren, studerande, kardiologen och anestesiläkaren från kardioversionspatienten.

Päiväyksikössä oli erittäin ystävälliset hoitajat ja kysymyksiin vastattiin niin että ymmärsin. Erityiskiitos toimenpideradiologi Antti Ola. Hän oli erityinen potilaan kohtaamisessa, tiesi koko ajan mitä tekee ja erittäin ystävällinen.

Korkeaa osaamista ja asiantuntemusta. Kiitettävää toimintaa koko osastolla, erittäin positiivinen kokemus.

Jättenöjd!

Alla är glada och pratar om ditt och datt ibland för att pigga upp patienten.

 

Silmätautien poliklinikka

 

Lääkäri ja hoitajat olivat ammattitaitoisia ja hyvin ystävällisiä.

 

Sisätautien ja neurologian vuodeosasto E5

 

Vården var bästa möjliga. Tack till alla!

Sisätautien poliklinikka

 

Endokrinolog Otto Knutar är mycket förtroendeingivande och duktig läkare och hans sköterska också. Även diabetessköterskan är trevlig, hjälpsam och gör överlag ett bra jobb.

Suu- ja leukasairauksien yksikkö

 

Henkilökunta ottaa erinomaisesti huomioon esimerkiksi pelkopotilaat. Tästä iso kiitos.

Kiitos hyvästä asiantuntevasta hoidosta. Sain jatkuvasti tietoa mitä milloinkin tehdään. Toi turvallisen ja varman olon hammaslääkäripelkoiselle potilaalle.

Sydänasema 

 

Jag uppskattade att det fanns personal vid huvudingången när jag kom som följde mig till hjärtstationen. Personalen var vänlig och trevlig.

Erinomaisen ystävällinen hoitohenkilökunta.

 

Sydänosasto

 

Saamani hoito oli erittäin hyvää, suosittelen teitä aivan varmasti! En löydä parannettavaa, kaikki oli täydellistä. Hyvää jatkoa teille kaikille ja jaksamista :)

Mycket vänlig och sakkunnig personal.

 

Synnyttäneiden ja naistentautien osasto A4

 

Synnytin kolmannen lapseni Vaasan keskussairaalassa. Kokemus oli niin hyvä kuin se voi synnytyksestä olla. Kaikki toiveeni toteutettiin, sain käyttää ilokaasua ja sain epiduraalin nopeasti kun sen aika tuli. Kätilö oli myös nopeasti paikalla kun häntä tarvitsi. Hän kertoi minulle jatkuvasti mikä tilanne oli ja mitä tapahtuu seuraavaksi. Lämpimät kiitokset kätilö Linda Smedmanille kun autoit täydellisen tyttäremme maailmaan! Rauhallisuutesi auttoi minuakin rauhoittumaan. Synnytyksestä jäi erittäin positiiviset muistot.

Personalen på förlossningen A4 samt vid BB-avd. B4 skall ha en stor eloge för det fina och värdefulla arbete Ni gör i samband med att ett barn föds till världen! Kände mig så trygg i era händer och det fina bemötandet som jag fick i samband med födseln av vår dotter. Vill speciellt tacka bm Helena Pellas och bm Ritva Saari som var med vid själva förlossningen. Barnmorskorna och barnskötarna vid BB-avd. som skötte om oss så bra skall också ha ett stort tack. Att en doula var med vid förlossningen beaktades väl av personalen.

Iso kiitos synnytysosastolle ja erityisesti kätilölle Anna Hurinille, joka teki pelkoasiakkaan ensimmäisestä synnytyksestä niin hyvän kokemuksen kun se tilanteeseen nähden pystyi olemaan (kiireellinen sektio).

 

Sädehoito-osasto

 

Ensikokemus Vaasan keskussairaalassa ja oli todella positiivinen kokemus. Vastaanotolla ja sädehoidossa tosi ystävällistä ja ammattitaitoista henkilökuntaa.

Ni är alla guldvärda. Fortsätt i samma anda KRAM!

Potilaan infromoinnista: Ensikertalaiselle järjestetty hyvä opastus ja kysyttäessä neuvottiin todella hyvin. Erikseen järjestetty useita opastavia henkilöitä. Tulevalle potilaalle tuli kotiin kirje, jossa selitettiin tilanne ja jatkossa toimitaan samalla tavalla aina sen hetkisen tilanteen mukaan.

Henkilökunta aivan ihanaa, empaattisia ja kohteliaita.

Ruusuja kaikille arvokkaasta työpanoksestanne, olette korvaamattomia :) Suosittelen varmasti hoitopaikkana, teillä on todella ammattinsa osaava henkilökunta.

Vaativa kuntoutusosasto

 

Ni gör ett fantastiskt jobb. Tack för att ni finns!

 

Äitiyspoliklinikka

Mycket duktig och förtroendeingivande personal.

4.3.2020 Redaktion_toimitus