Vaasan keskussairaalan G-talossa toimiva potilaskoti Vilma tarjoaa potilaille ja omaisille lähes kodinomaiset olosuhteet sairaalassa tapahtuvan hoidon aikana. Vilmassa voi yöpyä, mikäli tutkimukset tai hoito vievät useamman päivän tai haluatte tulla sairaalaan jo hoitoa edeltävänä päivänä.

Potilaskoti on paitsi rauhallinen yöpymispaikka.

Maksut

Kun potilaan hoito tai vointi vaatii yöpymisen, potilaskoti on potilaalle ilmainen. Laskun maksaa silloin potilaan kotikunta. Jos potilas yöpyy Vilmassa omasta tahdostaan ilman lääkärin määräystä, potilas maksaa yöpymisestä itse. Vuorokausimaksu on 45 €/yö ja sisältää aamiaisen.

Huoneistojen varustus:

  • täysin varustettu keittiö
  • liinavaatteet
  • TV, radio ja herätyskello
  • WC ja suihku

Ruokailu

Potilaskodin asiakkailla on mahdollisuus syödä lounasta sairaalan ruokasalissa. Ruokalippuja voi ostaa pääaulassa sijaitsevasta kahvilasta. Potilaskoti Vilmaan voidaan myös tilata aamupala, päivällinen ja iltapala, jotka laskutetaan yöpymismaksun yhteydessä. Tarkemmat ohjeet löytyvät huoneista.

Huoneen varaaminen

Huoneen voi varata neuvonnasta, joka sijaitsee sairaalan pääaulassa. Puhelinnumero on 06 213 1110. Sairaalan henkilökunta hoitaa poliklinikka- ja osastopotilaiden huoneiden varaukset.

Avaimet

Avaimet noudetaan ja palautetaan pääaulan neuvontaan.

2.2.2018 Redaktion_Toimitus