Pitääkö sinun viipyä vielä hetki sairaalassa, mutta et tiedä miten kuluttaisit aikasi mukavasti? Tarvitsetko tietokonetta tai internetiä? Tai ehkäpä haluat mitata verenpaineesi? Nettinurkka ja Terveysnurkka ovat sinua varten!

 

Keskussairaalastamme löytyy valoisa ja viihtyisä pikkunurkkaus, johon henkilökunta sekä potilaat ja omaiset voivat tulla hetkeksi rentoutumaan ja viettämään aikaa. Lisäksi täältä löytyy kaksi internetyhteydellä varustettua tietokonetta sekä jännittävä kokoelma lahjoitettuja kirjoja – ehkäpä löydät täältä uuden suosikkikirjasi?

Terveysnurkassa voit käyttää tilaisuuden hyväksesi ja mitata samalla verenpaineesi. Täältä löydät myös hyödyllistä tietoa terveellisistä elintavoista esimerkiksi ravintoon, liikkumiseen ja alkoholin käyttöön liittyen. Jos taas haluat vain hetkeksi oikaista pitkäksesi, sekin onnistuu, sillä nurkkauksesta löytyy mukava sohva.

Löydät Nettinurkan ja Terveysnurkan heti laboratorion vierestä, kun kuljet käytävää hieman eteenpäin E-rakennuksen suuntaan ja katsot vasemmalle. Tervetuloa!

1.6.2016 VCSadmin