Palveluneuvojat

 

Potilaille ja läheisille sekä kaikille sairaalan vierailijoille suunnattu Palvelupiste sijaitsee Vaasan keskussairaalan päärakennuksessa. Palveluneuvojat ovat terveydenhuollon ammattilaisia, jotka antavat käytännön apua, kuuntelevat ja tukevat sairaalakäynnillä.

Palveluneuvoja auttaa löytämään sairaalassa oikeaan paikkaan ja on tarvittaessa mukana lääkärikäynnillä. Voit varata palveluneuvojan avuksesi sairaalassa kulkemiseen arkisin klo 07.00 -15.00 välisenä aikana.


Palveluneuvojan puhelinnumero on 06 213 1315. Jos sairaalassa ollessasi haluat tavata palveluneuvojan, voit soittaa hänelle Palvelupisteessä sijaitsevalla puhelimella. Voit myös pyytää neuvonnan henkilökuntaa kutsumaan palveluneuvojan avuksesi. Palveluneuvojan apu on maksutonta.

 

Potilasyhdistykset Palvelupisteessä

 

Palvelupisteessä sinun on mahdollista tavata myös useiden potilasyhdistysten vertaistukihenkilöitä. Palvelupisteen kalenterista voit tarkistaa, milloin yhdistykset ovat paikalla. Palvelupisteessä on runsaasti potilasyhdistysten tuottamaa materiaalia, joista saat tietoa eri sairauksista ja potilasyhdistyksistä. Potilasyhdistysten kautta on mahdollisuus löytää vertaistukea. Esitteet ovat vapaasti käytettävissäsi.

Potilasyhdistyksiä koskevissa asioissa yhteyshenkilönä toimii Lena Österholm 06 213 4807.

Palvelupisteessä on tavattavissa sairaalapappi tiistaisin klo 10-11.

 

Palvelupisteen kalenteri

 

Yhteystiedot

Sijainti
A1
Avoinna
Arkisin klo 7.00-15.00 / Vardagar kl. 7.00-15.00
Palvelupiste / Servicepunkt
06 213 1315
17.9.2018 sari west