Aikaisin aamulla n. klo 6 yöhoitaja laittaa puudutusrasvan käsiin niille lapsille, joista lääkäri on määrännyt otettavaksi verikokeita. Lapset myös herätetään ennen verikokeiden ottamista. Laboratoriohoitaja tulee n. klo 7  ja näytteiden ottamisen jälkeen tarjoillaan aamupalaa.

Klo 9 alkaa lääkärin kierto. Lastenlääkäri tutkii potilaan, suunnittelee lapsen jatkohoidon ja informoi vanhempia.

Lounasta tarjoillaan klo 11, välipaloja voi pyytää mihin aikaan tahansa, jos lapsi niitä tarvitsee tai haluaa. Päivällinen tulee keittiöstä klo 16. Iltapalaa tarjoillaan kullekin lapselle sopivaan ja haluttuun aikaan. Kanttiini on avoinna ma-pe klo 7.30 - 19, lauantaisin klo 12 - 19 ja sunnuntaisin klo 12 - 16. Vanhempien iltapalaa ja muita eväitä varten on osastolla jääkaappi, infektiopuolella oma ja ns. puhtaalla puolella oma. Infektiopuolen vanhemmille on kahvia tarjolla käytävällä, puhtaalla puolella voi keittää itse kahvia päiväsalin keittiössä.

Potilashuoneissa on televisio, playstation sekä mahdollisuus saada leluja ja dvd-elokuvia. Huoneissa on oma vessa ja suihku, lukuun ottamatta vauvoille tarkoitettua huonetta osaston ns. puhtaalla puolella.  Tämän huoneen vanhemmat voivat käyttää osaston isoa suihkuhuonetta ja inva-wc:tä.

12.8.2020 Lastenosasto 2