Tutustu lastenosaston tiloihin 360-asteisten kuvien avulla. Kun avaat panoraamaesityksen, näet ympärilläsi olevan huoneen. Katsoaksesi ympärillesi pidä pohjassa hiiren painiketta ja siirtele kursoria. Tiettyjä kuvia voidaan katsella eri kuvakulmista. Jos kuvan päällä on nuoli, voit klikata sitä ja valita kuvakulman.

1. Sisäänkäynti

Lastenosaston sisäänkäynti sijaitsee A-rakennuksen 8. ja 9. kerroksessa. Klikkaa tästä nähdäksesi 360-asteisen kuvan! Tarkkaile  kuvan kohdalla nuolta nähdäksesi huoneen eri kuvakulmista.

Lastenosaston sisäänkäynti hissin vasemmalla puolella.

2. Tehovalvontahuone

Tähän huoneeseen tulevat kaikki osastollemme saapuvat vauvat. Huoneessa hoidamme jatkuvaa valvontaa vaativat vauvat. Tässä tilassa on myös hoitajien kanslia. Klikkaa tästä nähdäksesi 360-asteisen kuvan!

3. Perhehuone

Vanhempia kannustetaan olemaan osastolla ja osallistumaan vauvan hoitoon tämän voinnin mukaan. Perhehuoneemme antaa tähän mahdollisuuden ja siellä on oma rauha mutta apu on tarvittaessa lähellä. Klikkaa tästä nähdäksesi 360-asteisen kuvan!

4. Kenguruhoito

Vanhempien ja vauvan yhteiset hetket ovat merkityksellisiä. Kenguruhoidossa vauva on iho ihoa vasten vanhemman rinnalla. Klikkaa tästä nähdäksesi 360-asteisen kuvan!

5. Potilashuone

Toisen vanhemmista odotetaan jäävän lapsen luokse osastolla oloajaksi. Huoneessa on vanhemmille tarkoitettu sänky, joka päiväsaikaan voidaan siirtää pois helposti ja kätevästi. Klikkaa tästä nähdäksesi 360-asteisen kuvan!


6. Infektiohuone

Tarttuvaa tautia sairastava lapsi sekä hänen vanhempansa viettävät koko osastolla oloajan omassa huoneessaan. Klikkaa tästä nähdäksesi 360-asteisen kuvan!

7. Päiväsali

Päiväsalissa on lapsille runsaasti leluja ja muuta viihdykettä. Täältä löytyvät myös tv ja pieni keittiö. Klikkaa tästä nähdäksesi 360-asteisen kuvan! Tarkkaile kuvan kohdalla nuolta nähdäksesi huoneen eri kuvakulmista.

8. Henkilökunnan kahvihuone

Kahvihuoneessa henkilökunta pitää ruoka- ja kahvitaukonsa. Klikkaa tästä nähdäksesi 360-asteisen kuvan!

12.3.2020 Redaktion_toimitus