Tutustu leikkaus- ja anestesiaosaston tiloihin 360-asteisten kuvien avulla. Kun avaat panoraamaesityksen, näet ympärilläsi olevan huoneen. Katsoaksesi ympärillesi pidä pohjassa hiiren painiketta ja siirtele kursoria. Tiettyjä kuvia voidaan katsella eri kuvakulmista. Jos kuvan päällä on nuoli, voit klikata sitä ja valita kuvakulman.


1. Preoperatiivisen poliklinikan odotushuone

Täällä odottavat potilaat, jotka ovat tulleet suunniteltuun leikkaukseen. Sairaanhoitaja vie potilaan leikkausosastolle, jossa leikkausryhmä on jo valmistellut leikkaussalin. Klikkaa tästä nähdäksesi 360-asteisen kuvan osastosta!

Odotushuone


2. Gastro- ja tähystysleikkaussali

Leikkauksen valmistelu. Klikkaa tästä nähdäksesi 360-asteisen kuvan! 

Gastro- ja tähystysleikkaussali


3. Verisuonikirurgian sali

Leikkaus on meneillään. Klikkaa tästä nähdäksesi 360-asteisen kuvan!

Verisuonikirurgian sali


4. Leikkaussali keisarinleikkauksille

Sali on aina valmiudessa keisarinleikkauspotilaita varten. Klikkaa tästä nähdäksesi 360-asteisen kuvan! Tarkkaile kuvan kohdalla nuolta nähdäksesi huoneen eri kuvakulmista.

Leikkaussali keisarinleikkauksille


5. Toimenpidehuone

Täällä kätilö ja lastenlääkäri huolehtivat vastasyntyneestä. Klikkaa tästä nähdäksesi 360-asteisen kuvan! 

Toimenpidehuone


6. 23 h-huone

Osaa potilaista ei tarvitse siirtää vuodeosastolle, vaan he voivat viettää muutaman tunnin heräämössä, josta heidät siirretään 23 h-huoneeseen yön ajaksi. Potilas voidaan kirjata ulos seuraavana aamuna preoperatiivisella poliklinikalla. Klikkaa tästä nähdäksesi 360-asteisen kuvan! 

23-h


7. Heräämö

Täällä potilaita valvotaan leikkauksen jälkeen. Muutaman tunnin jälkeen, kun potilaan tila on vakaa, siirretään potilas vuodeosastolle. Heräämö on arkisin auki vuorokauden ympäri.  Klikkaa tästä nähdäksesi 360-asteisen kuvan! Tarkkaile kuvan kohdalla nuolta nähdäksesi huoneen eri kuvakulmista.

Heräämö


8. Varasto

Leikkaus - ja anestesiaosaston varastossa sijaitsevat kaikki tarvikkeet ja instrumentit. Klikkaa tästä nähdäksesi 360-asteisen kuvan!

Varasto

28.8.2018 Redaktion_Toimitus