Tervetuloa osastolle E5!

Osastollamme hoidetaan sisätautipotilaita, neurologisia, nefrologisia ja hematologisia potilaita.

Meillä ei ole hoidossa infektiopotilaita, jotka ovat mahdollinen infektioriski potilaille, joilla on heikentynyt vastustuskyky.

Henkilökuntamme

Osastollamme työskentelee osastonhoitajan ja apulaisosastonhoitajan lisäksi sairaanhoitajia sekä lähihoitajia. Jokaisella erikoisalalla on omat ylilääkärit ja osastonlääkärit.

Osastollamme on 24 vuodepaikkaa. 10 potilashuonetta, joista 2 eristyshuoneita.

Vierailuajat

Vierailuohjeet asiakkaille 22.6. alkaen

Osastomme vierailuajat ovat klo 14-15 ja 18-19

• Älä vieraile sairaalassa, jos sinulla edes lievimpiäkään tartuntataudin oireita: yskää, nuhaa, kurkku- tai lihaskipua, kuumetta, haju- tai makuaistin muutoksia tai ripulia. Sinun tulee olla ollut oireeton viimeisten kahden viikon ajan. Vierailu on lisäksi kielletty, mikäli olet saapunut/palannut ulkomailta Suomeen viimeisten 14 vuorokauden aikana.
  • Vierailijoiden määrä on yhteensä korkeintaan kolme (3) läheistä kahta potilaspaikkaa kohden.
  • Desinfioi kätesi saapuessasi sairaalaan, osastolle ja pois lähtiessä.
  • Ilmoittaudu saapuessasi yksikön kansliaan, ja sovi vierailusta henkilökunnan kanssa. Noudattakaa vierailuaikoja.
  • Noudata henkilökunnan ohjeita käsihuuhteen ja suojainten käytöstä.
  • Jos potilas on yli 70-vuotias tai immuunipuutteinen, saat vierailun ajaksi visiirin tai nenä-suusuojuksen. Henkilökunta neuvoo niiden käytössä.
  • Muista pitää kahden metrin turvaväli potilaisiin ja henkilökuntaan.

Ota yhteyttä

Suosittelemme omaisten olevan yhteydessä arkisin vasta lääkärinkierron jälkeen klo 12-15.

Kanslia 06 213 2812

Voit lukea lisää hoidettavista sairauksista mm. seuraavilta www-sivuilta:

Terveyskylä: Terveyskylä

Aivohalvaus: Aivoliitto

Epilepsia: Epilepsialiitto

Parkinson: Suomen Parkinson-liitto ry.

MS-tauti: Suomen MS-liitto ry.

E5
Avoinna