Tervetuloa osastolle E5!

Osastollamme hoidetaan sisätautipotilaita, neurologisia, nefrologisia ja hematologisia potilaita.

Meillä ei ole hoidossa sellaisia sisätautipotilaita, joilla on sellainen ingektio, joka on tartuntariski hematologisille potilaille

Henkilökuntamme

Hoitajia osastollamme on osastonhoitajan ja apulaisosastonhoitajan lisäksi yhteensä 25. Neurologialla, hematologialla, nefrologialla ja sisätaudeilla on kullakin erikoisalalla omat ylilääkärit ja osastonlääkärit.

Näin löydät meille

Osastomme sijaitsee E-siivessä viidennessä kerroksessa.

Kun kuljet pääaulasta laboratorion ohitse käytävää pitkin E-hissien luokse, nouse viidenteen kerrokseen.

Vierailuajat

Vierailuajat ovat klo 14-15 ja 18-19.

Tartuntariskin vuoksi ei kannata tulla vierailemaan jos sinulla on flunssaa tai vatsataudin oireita.

Vältä tuomasta voimakkaita hajusteita tai kukkia. Kännykkää saa käyttää vapaasti.

Osastollamme ei ole puhelinaikaa, mutta paras aika soittaa on klo 13 jälkeen.

Kanslia 06 213 2812

Voit lukea lisää hoidettavista sairauksista mm. seuraavilta www-sivuilta:

Aivohalvaus: Aivoliitto

Epilepsia: Epilepsialiitto

Parkinson: Suomen Parkinson-liitto ry.

MS-tauti: Suomen MS-liitto ry.

E5
Avoinna