Läheisesi on hoidettavana sydänvalvontaosastolla (CCU), jossa potilaiden sairaus vaatii tarkempaa valvontaa.

Päivisin osaston lääkäri hoitohenkilökunnan kanssa vastaaa potilaan hoidosta, muina aikoina (illan- ja yön aikana) sairaalan sisätautipäivystäjä hoitaa tämän tehtävän.

Sydänvalvontaosaston potilaiden läheiset voivat soittaa osastolle ympäri vuorokauden puh: 06-2131477. Mieluiten klo 10 jälkeen. Ilmoitamme läheisille, jos potilaan tila huononee.

Hoitohenkilökunnalla on vaitiolovelvollisuus, minkä vuoksi tietoja annetaan vain lähiomaisille, ellei potilaan kanssa ole toisin sovittu.

Turvataksemme potilaalle riittävän levon ja henkilökunnalle mahdollisuuden hoitotoimenpiteiden suorittamiseen toivomme vierailujen rajoittuvan vain läheisiin. Osaston vierailu-ajat ovat klo 14-15 ja klo 18-19, muulloin sopimuksen mukaan.

Osastolta löytyy ”omaistenhuone”, jonka voi tilapäisesti varata, kun haluat olla potilaan lähellä. Sairaalassa on mahdollisuus ruokailla, ruokalippua vastaan, jonka voi ostaa kanttiinista. Potilashotelli Wilma tarjoaa myös mahdollisuuden yöpyä sairaalan lähellä.

Voidaksemme kehittää ja parantaa hoitoa sydänvalvonta-osastolla (CCU), toivomme, että annat palautetta, kuinka olet kokenut hoidon osastollamme. Voit jättää palautetta nimettömänä osastolla olevaan postilaatikkoon osastolta saatavalla lomakkeella, tai verkkolomakkeella.

25.7.2018 Intensivvård