Vaasan keskussairaalassa uskotaan toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Haluamme antaa asiakkaillemme parasta mahdollista hoitoa. Kehittyäksemme ja tullaksemme entistä paremmiksi haluamme sinulta palautetta toiminnastamme. Palautteen voit antaa nimettömänä tai omalla nimelläsi.

Ruusut & Risut

Palautetta voi antaa nimettömänä sairaalan nettisivujen kautta tai erillisellä lomakkeella, jonka löydät omaisten odotustilasta. Tilassa on myös sähköinen palautepääte omaisten käyttöön.

Voit antaa palautetta anonyymisti. Jos sen sijaan haluat, että sinuun otetaan yhteyttä, muista jättää yhteystietosi. Sekä ruusut että risut ovat tervetulleita.

Ilmoitus vaaratapahtumasta

Mikäli koet, että omassa tai omaisesi hoidossa on tapahtunut virhe tai vaaratilanne, voit tehdä ilmoituksen joko verkkolomakkeella tai paperilomakkeella, jonka saat sairaalasta. Paperilomakkeen postimaksu on valmiiksi maksettu. Ilmoituksen voit tehdä nimettömänä tai omalla nimelläsi. Jos jätät yhteystietosi, saat tiedon asian etenemisestä. Ilmoitus käsitellään vastuussa olevien ihmisten kanssa.

Mikäli haluatte teillä on myös mahdollisuus keskustella  potilasasiamiehen kanssa.

27.12.2018 Intensivvård