Ihotautipoliklinikalla tutkimme ja hoidamme erilaisia ihosairauksia: ihokasvaimia, psoriasista, ihottumia, autoimmuunisairauksia, vaikeaa aknea ja vaikeahoitoisia haavoja sekä allergioita. 

Teemme ihobiopsioita, jäädytyshoitoja, PDT (PhotoDynamic Therapy)-hoitoja, allergiatutkimuksia sekä annamme erilaisia valohoitoja.

Sijainti

Ihopoliklinikka on S-talon kolmannessa kerroksessa.

Miten saada meiltä hoitoa

Saadakseen hoitoa ihotautipoliklinikalta tarvitset lähetteen terveyskeskuksesta, työterveydestä, yksityislääkäriltä, toisesta sairaalasta tai toiselta erikoisalalta sairaalassa.

Erikoislääkärimme lukee lähetteen ja arvioi hoidon tarpeen. Tämän jälkeen lähete laitetaan jonoon. Ilmoitamme tästä potilaalle kotiin. Jonotilanteemme vaihtelee riippuen lääkäritilanteesta ja lähetemäärästä. Mahdollisia kysymyksiä lähetteistä voi tehdä puhelinaikana.

Jos muutat tai peruutat aikoja, ilmoita siitä meille niin pian kuin mahdollista, mutta viimeistään kaksi päivää ennen annettua aikaa. Siten voimme antaa ajan toiselle potilaalle. Peruuttamattomasta käynnistä perimme sakkomaksun.

Hoitoasioissa suosittelemme yhteydenottoa puhelimitse tai kirjeitse tietosuojan vuoksi. Hoitoasioissa emme vastaa sähköpostilla.

Henkilökunta

Henkilökuntaamme kuuluu erikoislääkäreitä, osastonhoitaja, apulaisosastonhoitaja, sairaanhoitajia, lähihoitaja, osastosihteeri sekä laitoshuoltaja.

Vältä allergiaoireita aiheuttavien vahvojen tuoksujen käyttämistä. 

Hyvä tietää ennen tuloa ihotautipoliklinikalle. 

Linkit koskien ihotauteja ja allergioita.

 

 

Yhteystiedot

Sijainti
S3
Avoinna
Arkisin klo 8:00-15.00
Kanslia
06 213 2682
Puhelinaika arkisin klo 8.00-8.30 ja 12.30-13.30
Fax
06 213 2688
Yhteystieto

Ylilääkäri Johanna Hagman

Yhteystieto

Apulaisylilääkäri Ida Knutar

Yhteystieto

Koordinoiva osastonhoitaja Tetta Maunuksela

3.8.2020 Hudpolikliniken