Tervetuloa lastenpsykiatrian poliklinikalle. Näiltä sivuilta saat tietoa toiminnastamme.

Vaasan keskussairaalan lastenpsykiatriseen toimintaan kuuluvat poliklinikka ja osasto. Poliklinikka auttaa alueensa 0 - 12-vuotiaita lapsia ja heidän perheitään psyykkisissä ongelmissa sekä kasvatukseen ja kehitykseen liittyvissä asioissa, joissa tavanomaiset vanhempien, koulun ja perusterveydenhoidon toimenpiteet eivät ole riittäneet. Tavoitteena on turvata lapsen suotuisa kehitys kohti tervettä nuoruutta ja aikuisuutta.

Vaasan keskussairaalan lastenpsykiatrian poliklinikan toimintaan kuuluvat lisäksi pikkulapsipsykiatrian ja oikeuspsykiatrian työryhmät sekä konsultaatiotiimi.

Poliklinikalle hakeutuminen

Poliklinikalle hakeudutaan lääkärin lähetteellä, jonka voi saada kouluterveydenhuollosta, terveyskeskuksesta tai jostakin muusta perusterveydenhuollon yksiköstä. Käynnit poliklinikalla ovat maksuttomia.

Sijaintimme

Lastenpsykiatrian poliklinikka sijaitsee Vaasan keskussairaalan alueella, H-rakennuksen 1. ja 2. kerroksessa, Hietalahdessa.

Henkilökunta

Poliklinikalla työskentelee moniammatillinen työryhmä, johon kuuluvat: lastenpsykiatri/lääkäreitä, psykologeja, toimintaterapeutteja, taideterapeutti, sosiaalityöntekijä, sairaanhoitajia/perheterapeutteja, kliininen erikoissairaanhoitaja/perheterapeutti, osastonhoitaja ja sihteeri.

Toiminnan esittely >>

Pikkulapsipsykiatrian toiminta >>

 Lasten oikeuspsykiatrinen työryhmä >>

Konsultaatiotiimi >>

Yhteystieto

Osastonhoitaja (Lastenpsykiatrian poliklinikka ja osasto) Mirja Vainionpää

040 071 2231

19.9.2017 Redaktion_Toimitus