Tervetuloa lastenpsykiatrian poliklinikalle. Näiltä sivuilta saat tietoa toiminnastamme.

Vaasan keskussairaalan lastenpsykiatriseen toimintaan kuuluvat poliklinikka ja osasto. Poliklinikka auttaa alueensa 0 - 12-vuotiaita lapsia ja heidän perheitään psyykkisissä ongelmissa sekä kasvatukseen ja kehitykseen liittyvissä asioissa, joissa tavanomaiset vanhempien, koulun ja perusterveydenhoidon toimenpiteet eivät ole riittäneet. Tavoitteena on turvata lapsen suotuisa kehitys kohti tervettä nuoruutta ja aikuisuutta.

Vaasan keskussairaalan lastenpsykiatrian poliklinikan toimintaan kuuluvat lisäksi pikkulapsipsykiatrian ja oikeuspsykiatrian työryhmät sekä konsultaatiotiimi.

Poliklinikalle hakeutuminen

Poliklinikalle hakeudutaan lääkärin lähetteellä, jonka voi saada kouluterveydenhuollosta, terveyskeskuksesta tai jostakin muusta perusterveydenhuollon yksiköstä. Käynnit poliklinikalla ovat maksuttomia.

Sijaintimme

Lastenpsykiatrian poliklinikka sijaitsee Vaasan keskussairaalan Huutoniemen yksikössä, D-rakennuksen 2. kerroksessa. Katso alueen kartta.

Henkilökunta

Poliklinikalla työskentelee moniammatillinen työryhmä, johon kuuluvat: lastenpsykiatri/lääkäreitä, psykologeja, toimintaterapeutteja, taideterapeutti, sosiaalityöntekijä, sairaanhoitajia/perheterapeutteja, kliininen erikoissairaanhoitaja/perheterapeutti, osastonhoitaja ja sihteeri.

Toiminnan esittely

Pikkulapsipsykiatrian toiminta

 Lasten oikeuspsykiatrinen työryhmä

Konsultaatiotiimi

Yhteystiedot

Sijainti
RD2
Avoinna
Arkisin klo 8.00-15.30
Kanslia
06 213 2241
Fax
06 213 2196
15.9.2020 Lastenpsykiatria 1