Tervetuloa naistentautien poliklinikalle

Poliklinikkamme tarjoaa erikoissairaanhoitoa naisille ja pariskunnille. Hoidamme potilaita, joilla on muun muassa kohdun tai munasarjojen kasvaimia, synnytyselinten tulehduksia, vuotohäiriöitä, irtosolu- eli papamuutoksia, laskeumia tai virtsankarkailua. Hoidamme keskenmenon kohdanneita sekä lapsettomuudesta kärsiviä pariskuntia. Suoritamme myös raskauden keskeytyksiä.

Miten saat hoitoa meillä

Poliklinikalle saa ajan sairaalan, terveyskeskuksen tai yksityislääkärin lähetteellä tai sairaalan sisäisellä konsultaatiopyynnöllä. Kutsu vastaanotolle tulee postitse.

Päivystyspotilaat otetaan vastaan lähetteellä ilman ajanvarausta arkisin klo 7.30-15.00 (ma-to), klo 7.30-14.30 ( pe) Muina aikoina päivystää synnytys- ja naistentautien osasto A4.

Raskaana olevien naisten päivystyskäynnit hoidetaan joko naistentautien poliklinikalla (raskausviikot 20 ja alle) tai synnytyssalissa ( yli 20 raskausviikkoa), joka sijaitsee A - rakennuksen 4:ssä kerroksessa.

Kun tulet poliklinikalle

Naistentautien poliklinikalle saapuessasi ilmoittaudu vastaanottoon. Toivomme, että otat mukaasi:

  • ajanvarauskirjeen tai poliklinikkakortin
  • ajanvarauskirjeen mukana mahdollisesti tulleet henkilötietolomakkeen ja muut liitteet täytettyinä
  • mahdollisen lääkelistan

Ennen tuloasi sinun olisi hyvä selvittää myös edellisten kuukautistesi ajankohta, jota lääkäri saattaa kysyä.

Ilmoittautumisen jälkeen sinut ohjataan odotushuoneeseen, jossa voit lukea lehtiä tai katsella televisiota. Odotushuoneen vieressä sijaitsee myös wc.  Poliklinikkamme päivystysluonteesta johtuen saatat joutua odottamaan vastaanotolle pääsyä yli oman aikasi.

Vastaanottohuoneeseen sinut kutsuu nimeltä joko lääkäri tai hoitaja, jotka työskentelevät aina työparina vastaanottohuoneessa. Naistentautien poliklinikka toimii myös opetuspaikkana lääketieteen ja terveydenhoitoalan opiskelijoille, joita saattaa olla mukana vastaanottohuoneessa.

Poliklinikkakäynnistäsi lähetetään sinulle lasku myöhemmin.

Mikäli olet estynyt saapumaan naistentautien poliklinikalle sinulle varattuna aikana, muistathan peruuttaa aikasi hyvissä ajoin, kuitenkin viimeistään edellisenä päivänä. Peruuttamattomista ajoista lähetämme aina ns. sakkolaskun.

Jos sinulla on kysymyksiä ajanvaraukseen, laboratoriovastauksiin tai muuhun hoitoon liittyvää, hoitajan puhelinaika ma-to klo 8-15, pe 8-13.30 puh 06 213 2012.

Matkakorvaus

Tutkimukset

Yhteystiedot

Sijainti
A5
Avoinna
Ma-to klo 7.30-15.30 ja pe klo 7.30-14.30
Kanslia
06 213 2012
Puhelinaika ma-to klo 8.00-15.00 ja pe klo 8.00-13.30
Fax
06 213 2008
13.12.2021 Gynekologiska polikliniken