Psykiatrinen poliklinikka tarjoaa yli 18-vuotiaille psykiatrisen erikoissairaanhoidon avohoidon palveluita päivystystilanteissa sekä kiireellisissä ja kiireettömässä hoidossa. Toiminta on pääasiassa Huutoniemen yksikön alueella, mutta myös Hietalahden yksikön alueella.

Toimintamme perustuu humanistiseen näkemykseen, jossa kunnioitamme ihmisarvoa, vaalimme turvallisuutta, yhdenvertaisuutta ja itsemääräämisoikeutta. Keskustelut pohjautuvat luottamukseen ja vapaaehtoisuuteen, keskeisessä osassa ovat potilas ja hänen läheisensä. Henkilökunnalla on vaitiolovelvollisuus. Pyrimme tarjoamaan korkeatasoista ja kokonaisvaltaista hoitoa ja siksi panostamme henkilökunnan ammattitaitoon jatkuvalla täydennyskoulutuksella ja työnohjauksella. Potilaan yksilölliset tarpeet ovat keskeisiä hoidon suunnittelussa.

Suunnitelluille ajanvarauksille tullaan lääkärin lähetteellä. Psykiatrian päivystävä sairaanhoitajan vastaanotolle yhteispäivystykseen Hietalahden alueella voi hakeutua ilman lähetettä vuorokauden kaikkina aikoina. Heillä on myös ympärivuorokautinen puhelinpäivystys.

Toiminta sisältää useita eri toimintoja:

Psykiatrian päivystävä sairaanhoitaja

Akuuttipsykiatrian työryhmä

Neuropsykiatrian työryhmä

Psykogeriatrian työryhmä

Psykiatrinen kuntoutustyöryhmä

Syömishäiriötyöryhmä

Terapiatyöryhmä

Työ- ja toimintakykytutkimuksen työryhmä

Yleissairaalapsykiatrian työryhmä

 

Tiedustelut ja info

06 2132392

 

 

 

 

Yhteystiedot

Sijainti
RF1
Avoinna
Arkisin klo 8.00-15.30 / Vardagar kl. 8.00-15.30
Info
06 213 2272
19.2.2019 Redaktion_Toimitus