Selkämeren sairaalan sisätautipoliklinikalle tutkimuksiin ja hoitoon kutsutaan lähetteen ja ajanvarauksen avulla. Poliklinikkamme on auki tiistaista perjantaihin klo 8-15. Lähetteen saat esim. terveyskeskus-, työterveys- tai yksityislääkäriltä.

Teemme yhteistyötä keskussairaalan ja perusterveydenhuollon kanssa tavoitteena antaa sinulle laadukasta erikoissairaanhoitoa oikealla hoidon porrastuksella ja priorisoinnilla.


Poliklinikallamme erikoislääkäri suunnittelee sinulle lähetteen perusteella tutkimukset ja niiden kiireellisyyden. Pääsy tutkimuksiin kestää muutamasta päivästä muutamiin viikkoihin. Jonotusaika riippuu sairautesi kiireellisyydestä, tutkimustesi valmistumiseen kuluvasta ajasta sekä poliklinikan varaustilanteesta.


Saat tiedon ajanvarauksesta kirjeellä, jossa on ohjeet tutkimuksiin valmistautumisesta. Ellei varattu aika sovi sinulle, voit soittaa kutsukirjeessä mainittuun numeroon, niin vaihdamme ajan.
Lähetteisiin liittyvistä asioista voit tiedustella sairaanhoitajalta.

Teemme sisätautipoliklinikalla sydämen ultraäänitutkimukset ja rasitusergometriat. Saat vastaanotollamme sairaanhoitajan antamaa ohjausta ja myös puhelinneuvontaa, jos olet poliklinikan seurannassa.

Pyydämme ottamaan vastaanotolle mukaan sairausvakuutuskortti, lääkereseptit ja lista käyttämistäsi lääkkeistä. Voit ilmoittautua potilastoimistossa. Mikäli sinulla on potilasmaksujen seurantakortti tai vapaakortti, voit esittää sen samalla.

Jos päätämme vastaanotolla tehdä sinulle lisäkokeita, niiden tuloksista voit kysyä myös puhelimitse. Monien kroonisten sairauksien seurannassa ja hoidossa tarvitaan säännöllisiä laboratoriokontrolleja, joiden tulokset saat joko puhelimitse lääkäriltä tai kirjeitse.

Dialyysiyksikkömme on avoinna ma-la klo 7.00-15.00.

Yhteystiedot

Sijainti
Avoinna
Kanslia / Kansli
06 213 2792
Ti-pe klo 8.00-15.00 / Tis.-fre. kl. 8.00-15.00
Matkapuhelin / Mobiltelefon
040 097 6110
Matkapuhelin / Mobiltelefon
040 060 1175
Sairaanhoitaja / Sjukskötare
06 221 8208
Sairaanhoitaja / Sjukskötare
06 221 8310
30.12.2015 Sairaalapappi 1