Tervetuloa synnytyssaliin!

Meillä syntyy noin 1 200 lasta vuosittain. Sinä ja kumppanisi olette tervetulleita synnyttämään meille!

Synnytyssali sijaitsee päärakennuksen neljännessä kerroksessa, B4. Saapuessasi kerrokseen soita ovikelloa. Näin ilmoittaudut meille. Yöllä kello 22.00–06.00 ulko-ovi on lukossa, joten soita alhaalla pääoven vieressä olevaa ovikelloa. Synnytyssaleja on viisi, joiden lisäksi sairaalalla on kaksi tarkkailuhuonetta ja saunaosasto.

Synnytyssali on akuuttiosasto ja hoidamme synnytyksen lisäksi myös obstretiset päivystykset 20. raskausviikolta eteenpäin. Henkilökuntamme koostuu kätilöistä, lääkäristä ja osaston sihteeristä. Lasten ja anestesiapuolen päivystys on vuorokauden ympäri.

Miksi synnyttää sairaalassa?

  • Sinut huomioidaan yksilönä. Voit keskustella kätilön kanssa kaikista synnytykseen liittyvistä toiveistasi.
  • Synnyttäminen on meillä turvallista. Ympäri vuorokauden on aina alan ammattilaisia huolehtimassa sinun ja lapsesi hyvinvoinnista: kätilöitä, synnytyslääkäri, lastenlääkäri, anestesialääkäri ja laitoshuoltaja. Synnytyksen jälkeen kätilö seuraa sinun ja lapsesi vointia.
  • Saat korkeatasoista hoitoa synnytyksen käynnistymisestä sairaalasta kotiutumiseen saakka. Siirryt synnytysosastolle lapsesi kanssa noin 2–3 tuntia synnytyksesi jälkeen. Hoitoaika synnytyksen jälkeen on 1–3 päivää. Jos jokin synnytykseen liittyvä asia jää vaivaamaan mieltäsi, sairaalaan voi aina ottaa yhteyttä myös kotoa käsin.
  • Opastamme sinua vauvanhoidossa ja imetyksessä niin, että tunnet olosi turvalliseksi kotiutuessasi uudessa elämäntilanteessa. Tavoitteenamme on tukea ja vahvistaa äidin, lapsen sekä koko perheen välistä suhdetta.

Synnytysvalmennus

Raskaus ja synnytys

Synnytys- ja naistentautien osasto A4

Infoa opiskelijoille

Yhteystiedot

Sijainti
B4
Avoinna
Ympäri vuorokauden /
Dygnet runt
Kanslia / Kansli
06 213 2032
28.2.2020 Redaktion_toimitus