Ajankohtaista

No Harm Bothnia seminaarisarja torstaisin

No Harm Bothnia -verkoston seminaarisarja lähetetään torstaisin Teams-sovelluksen välityksellä. Seminaarisarja nostaa Pohjanmaan alueen potilas- ja asiakasturvallisuuteen liittyvää tutkimusta.Teema ja puhujat vaihtuvat joka torstai. Katso kevään ohjelma ja ilmoittaudu mukaan! 

Tallenteet syksyn seminaareista nyt saatavilla

Potilas- ja asiakasturvallisuuden kansallisen seminaarin tallenteita voi pyytää sähköpostitse noharm@vshp.fi. 

Maailman potilasturvallisuuspäivänä lähetetyt webinaarit löytyvät tallenteina. Katseluaikaa oli kaksi viikkoa ja nyt tallenteita voi pyytää itselleen sähköpostitse osoitteesta noharm@vshp.fi.

No Harm Bothnia -seminaarisarjan tallenteet julkaistaan tällä sivulla ja nekin ovat katsottavissa kahden viikon ajan.

Tule mukaan verkostoihimme!

Potilas- ja asiakasturvallisuuden kehittämiskeskus koordinoi No Harm Experts ja No Harm Bothnia –verkostoja. No Harm on valtakunnallinen tutkija- ja kehittäjäverkosto, joka on tarkoitettu potilas- ja asiakasturvallisuuden parissa työskenteleville. Verkosto kokoontuu kerran kuukaudessa keskustelemaan yhdessä valitusta teemasta etäyhteydellä. 

No Harm Bothnia on Pohjanmaan alueella toimivien sosiaali- ja terveydenhuollon toimintayksiköiden, yliopistojen, korkeakoulujen ja muiden tutkimuslaitosten muodostama tutkimusverkosto. Verkosto on esimerkiksi järjestänyt syksyn aikana seminaareja potilas- ja asiakasturvallisuuteen liittyen.

Jos olet kiinnostunut verkostoistamme, ota yhteys noharm@vshp.fi. Tutustu myös tutkimus- ja kehittämislinjoihin ja lähde kehittämään potilas- ja asiakasturvallisuutta kanssamme!

Uusimmat tiedotteet

23.11. Valtakunnallista potilas- ja asiakasturvallisuuden kehittämistä koordinoidaan Vaasasta

29.9. Ansiomerkit potilas- ja asiakasturvallisuuden kehittämiskeskuksen perustamiseen keskeisesti vaikuttaneille

Aikaisemmat tiedotteemme löytyvät Medialle -otsikon alta. 
Tilaa myös uutiskirjeemme ja saat ajankohtaiset tiedot keskuksen toiminnasta sähköpostiisi.

Kehittämiskeskus mediassa

Yle 29.12.2020 "Ne ovat tapahtumia, joita ei koskaan saisi tulla" – tutkimusjohtaja Tuija Ikosen mukaan potilasturvallisuuskeskus haluaa estää harvinaisimmatkin hoitovirheet

Mediuutiset 11.12.2020 100 vaikuttajaa: Yhteistyön edistäjät pitävät yllä keskusteluyhteyksiä

Svenska Yle 30.11.2020 Professor: "Arbetet med patientsäkerhet är i otakt i Finland"

Yle 7.8.2020 Potilasturvallisuus lähtee perusasioista, kuten henkilön tunnistamisesta – vuoden toiminut Potilasturvallisuuskeskus luo yhteiset toimintatavat koko maahan