Näin valmistaudut lääkärin etävastaanottoon

Tiedote 15.3.2021

Potilas- ja asiakasturvallisuuden kehittämiskeskus on tehnyt videon, jossa kerrotaan miten potilaan kannattaa valmistautua etävastaanotolle. Video julkaistaan Lääkehoidon päivänä 18.3.

Video ”Näin valmistaudut etävastaanotolle” julkaistaan Potilas- ja asiakasturvallisuuden kehittämiskeskuksen verkkosivulla . Sivustolle tullaan tuottamaan muutakin ohjemateriaalia, mm. videon tueksi muistilista etävastaanotolle valmistautumiseen.

Video liittyy tällä viikolla vietettävään kansalliseen Lääkehoidon päivään, jonka teemana tänä vuonna on ”Turvallinen lääkehoito korona-arjessa”. Viikon päätapahtuma on THL:n webinaari ”Kohti turvallista arkea – tutkittua tietoa koronarokotteesta” 18.3. klo 13–14.30.

Potilas- ja asiakasturvallisuuden kehittämiskeskuksen No Harm Bothnia-webinaarisarjassa on torstaina 25.3. klo 12–15.30 aiheena ”Turvallinen lääkehoito ja lääkitysturvallisuusstrategiat”. Webinaarisarja on kaikille avoin, mutta se on suunnattu asiakas- ja potilasturvallisuuden tutkimuksesta kiinnostuneille henkilöille. Webinaarin ohjelma löytyy tämän linkin takaa.

Lisätietoja antaa: lääkitysturvallisuuskoordinaattori Marianne Kuusisto, Potilas- ja asiakasturvallisuuden kehittämiskeskus, p. 040 579 9520, marianne.kuusisto(a)vshp.fi