Nya 360°-bilder: titta på H-byggnadens arbetsplats!

Se på de nya 360°-bilderna, hur H-byggnadens arbetsplats ser ut uppifrån. Arbetena framskrider med fart och man kan se hur byggnadens form börjar se ut.

  • H-byggnadens grund- och stomarbeten är i full gång. För tillfället gjuts befolkningsskydd, grundmurar och väggar.
  • I slutet av hösten påbörjas montering av betongelement.
  • Höjningen av parkeringshuset är klar och härigenom har vi mera parkeringsutrymme. Den översta våningen tar vi i användning i slutet av år 2020.
  • Skyltningen för lediga parkeringsplatser har tagits i bruk. Det är lättare att använda parkeringshuset, för systemet visar lediga och upptagna parkeringsplatser.
  • NO-byggnaden är intäckt och inomhus gör vi ändringsarbeten.

Här kan du se hur byggplatsen ser ut och hur bygget framskrider. Vi uppdaterar bildserien kontinuerligt.

Bothnia High 5 360 bilder

Du kan betrakta arbetsplatsen från tre olika håll

Välj bildvinkel antingen från de röda prickarna på bilden eller från bilderna i nedre kanten av sidan. med hjälp av musen kan du flytta bilden åt sidorna, uppåt eller neråt. Du kan zooma bilden in eller ut med hjälp av musens rullningshjul.

Om du tittar via mobilen kan du flytta telefonen eller byta till en annan bildvinkel med pilknappen. Du kan zooma bilden in eller ut genom att använda dig av två fingrar.

Så här rör du dig på området: Byggnadsplatsen är belägen mitt i ett sjukhusområde. Vänligen läs anvisningarna om hur du smidigt kan ta dig fram på Vasa centralsjukhus område i Sandviken.

Läs mer

KONTAKTUPPGIFTER Adresser till projekt- och byggkontor samt kontaktpersoner hittar du här.

Läs mer