Nya 360°-bilder: H-huset stomme byggs i rask takt

Vi har lagt ut nya 360°-bilder. Bilderna visar H-husets byggplats uppifrån i april 2020.

  • Arbetet med H-husets stomme framskrider enligt tidtabellen och i den första delen av byggnaden har vi redan monterat ytterväggselement upp till sjätte våningen.
  • Yttertaket på den första delen av byggnaden färdigställs under sommaren och efter det kan vi gå vidare med inomhusarbetena.
  • Undantagstillståndet till följd av coronaviruset har ännu inte påverkat arbetstakten. Vi är extra noggranna med att förebygga smitta på byggplatsen. Därför har vi till exempel effektiviserat städningen och delat upp arbetspassen och lunch- och kaffepauserna. Vi arbetar också på distans när det är möjligt.

Se på de nya 360°-bilderna, hur H-byggnadens arbetsplats ser ut uppifrån. Arbetena framskrider med god fart.

Här kan du se hur byggplatsen ser ut och hur bygget framskrider. Vi uppdaterar bildserien kontinuerligt.

Byggplats 360 grader.

Du kan betrakta arbetsplatsen från tre olika håll

Välj bildvinkel antingen från de röda prickarna på bilden eller från bilderna i nedre kanten av sidan. med hjälp av musen kan du flytta bilden åt sidorna, uppåt eller neråt. Du kan zooma bilden in eller ut med hjälp av musens rullningshjul.

Om du tittar via mobilen kan du flytta telefonen eller byta till en annan bildvinkel med pilknappen. Du kan zooma bilden in eller ut genom att använda dig av två fingrar.

Så här rör du dig på området: Byggnadsplatsen är belägen mitt i ett sjukhusområde. Vänligen läs anvisningarna om hur du smidigt kan ta dig fram på Vasa centralsjukhus område i Sandviken.

Läs mer

KONTAKTUPPGIFTER Adresser till projekt- och byggkontor samt kontaktpersoner hittar du här.

Läs mer