Nya 360°-bilder: H-husets byggarbetsplats uppifrån

Ta en titt på de nyaste 360°-bilderna. De visar hur det ser ut på H-husets byggarbetsplats och hur byggarbetena framskrider.

  • I slutet av april var det ett år sedan grundarbetena började.
  • Enligt planen ska yttertaket på de två första delarna av byggnaden bli färdigt i sommar.
  • Undantagstillståndet till följd av coronaviruset har ännu inte påverkat arbetstakten. Vi är extra noggranna med att förebygga smitta på byggplatsen. Därför har vi till exempel effektiviserat städningen och delat upp arbetspassen och lunch- och kaffepauserna. Vi arbetar också på distans när det är möjligt.

Här kan du se 360-bilderna. Vi uppdaterar bildserien kontinuerligt.

360-kuvat_vko18_2020_Bothnia_High5_allianssi.png

Du kan betrakta arbetsplatsen från tre olika håll

Välj bildvinkel antingen från de röda prickarna på bilden eller från bilderna i nedre kanten av sidan. med hjälp av musen kan du flytta bilden åt sidorna, uppåt eller neråt. Du kan zooma bilden in eller ut med hjälp av musens rullningshjul.

Om du tittar via mobilen kan du flytta telefonen eller byta till en annan bildvinkel med pilknappen. Du kan zooma bilden in eller ut genom att använda dig av två fingrar.

Så här rör du dig på området: Byggnadsplatsen är belägen mitt i ett sjukhusområde. Vänligen läs anvisningarna om hur du smidigt kan ta dig fram på Vasa centralsjukhus område i Sandviken.

Läs mer

KONTAKTUPPGIFTER Adresser till projekt- och byggkontor samt kontaktpersoner hittar du här.

Läs mer