Så här rör du dig på området

Byggplatsen för det nya H-huset ligger i mitten av sjukhusområdet och därför har man blivit tvungen att göra tillfälliga ändringar som påverkar gångtrafiken och parkeringsområden.

Till huvudgången

Trafikleden från Sandviksgatan till huvudingången ändras inte.

Gångleden från stranden till huvudingången har ändrat. När du kommer från strandsidan skall du gå mellan Y-byggnaden och byggnadsplatsen till T-byggnadens bakdörr, och därifrån kan du ta hissen till huvudaulan.

Rutten är utmärkt på kartan.

Områdeskartan

Ladda ner karta med teckenförklaring här (i pdf format).

Byggplatsen är omgiven av stängsel. Det är absolut förbjudet att röra sig på byggplatsen eller promenera genom byggplatsen utan tillåtelse. Vänligen följ skyltarna.

En aning svårare att ta sig från parkeringshuset till sjukhuset

Parkeringshuset är i bruk som normalt, men under byggtiden måste man ta sig ut ur parkeringshuset från samma sida där man kör in i parkeringshuset.

Hissen i parkeringshuset är tillfälligt ur bruk på grund av att den ska förnyas. Den nya hissen tas i bruk i februari 2019. Det här betyder att du enbart kan använda dig av trappor i parkeringshuset.

För att ta dig från parkeringshuset till huvudaulan ska du ta den gångled som går mellan Y-byggnaden och byggarbetsplatsen till T-byggnadens bakdörr, och därifrån kan du ta hissen till huvudaulan. (Se kartan.) Gånglederna i parkeringshuset och på vägen till huvudaulan är utmärkta med skyltar.

Ändrade parkeringsområden

Ungefär hälften av parkeringsplatsen intill parkeringshuset kommer att användas av byggplatsen från och med februari 2019.

Träningsplanen för boboll (sandplanen på strandsidan) används för parkering under hela byggprojektet. Tack vare höjningen får parkeringshuset fler bilplatser under 2019.

KONTAKTUPPGIFTER Adresser till projekt- och byggkontor samt kontaktpersoner hittar du här.