No Harm Bothnia-seminarier på torsdagar

No Harm Bothnia-nätverkets seminarieserie sänds på torsdagar via applikationen Teams. Seminarieserien lyfter fram österbottnisk forskning med anknytning till patient- och klientsäkerhet. Varje torsdag har vi ett nytt tema och nya talare. Läs vårens program och anmäl dig nu!

Inspelningarna från höstens seminarier

Inspelningarna från det nationella seminariet om patient- och klientsäkerhet finns nu här. De kan ses i två veckor och kan därefter begäras på e-postadressen noharm@vshp.fi.

Inspelningarna från internationella patientsäkerhetsdagen kan begäras per e-post noharm@vshp.fi.

Inspelningarna från No Harm Bothnia-seminarierna publiceras på den här sidan och också de kan ses i två veckor.

Kom med i våra nätverk!

Utvecklingscentret för patient- och klientsäkerhet koordinerar nätverken No Harm Experts och No Harm Bothnia. No Harm är ett nationellt forskar- och utvecklarnätverk för personer som arbetar med patient- och klientsäkerhet. Nätverket träffas på distans en gång i månaden för att diskutera ett utvalt tema.

No Harm Bothnia är ett forskningsnätverk för social- och hälsovårdsenheter, universitet, högskolor och andra forskningsinstitut i Österbotten. Under hösten har nätverket till exempel ordnat seminarier om patient- och klientsäkerhet.

Om du är intresserad av våra nätverk, kontakta noharm@vshp.fi. Läs också om våra forsknings- och utvecklingslinjer och kom med och utveckla patient- och klientsäkerheten tillsammans med oss!

Våra senaste pressmeddelanden

19.1.2021 Vasa sjukvårdsdistrikts roll som nationell utvecklare av klient- och patientsäkerhet stärks

23.11.2020 Utvecklandet av patient- och klientsäkerheten i landet samordnas från Vasa

29.9 Förtjänsttecken till personer som bidrog till att Utvecklingscentret för patient- och klientsäkerhet grundades

Våra tidigare pressmeddelanden finns under rubriken För medierna.

Utvecklingscentret i media

Yle 29.12.2020 "Ne ovat tapahtumia, joita ei koskaan saisi tulla" – tutkimusjohtaja Tuija Ikosen mukaan potilasturvallisuuskeskus haluaa estää harvinaisimmatkin hoitovirheet

Mediuutiset 11.12.2020 100 vaikuttajaa: Yhteistyön edistäjät pitävät yllä keskusteluyhteyksiä

Svenska Yle 30.11.2020 Professor: "Arbetet med patientsäkerhet är i otakt i Finland"