No Harm Bothnia-seminarier på torsdagar

No Harm Bothnia-nätverkets seminarieserie sänds på torsdagar via applikationen Teams. Seminarieserien lyfter fram österbottnisk forskning med anknytning till patient- och klientsäkerhet. Varje torsdag har vi ett nytt tema och nya talare. Läs programmet och anmäl dig nu!

Inspelningarna från höstens seminarier nu tillgängliga

Inspelningarna från det nationella seminariet om patient- och klientsäkerhet finns nu här. De kan ses i två veckor och kan därefter begäras på e-postadressen noharm@vshp.fi.

Inspelningarna från internationella patientsäkerhetsdagen kan begäras per e-post noharm@vshp.fi.

Inspelningarna från No Harm Bothnia-seminarierna publiceras på den här sidan och också de kan ses i två veckor.

Kom med i våra nätverk!

Utvecklingscentret för patient- och klientsäkerhet koordinerar nätverken No Harm och No Harm Bothnia. No Harm är ett nationellt forskar- och utvecklarnätverk för personer som arbetar med patient- och klientsäkerhet. Nätverket träffas på distans en gång i månaden för att diskutera ett utvalt tema.

No Harm Bothnia är ett forskningsnätverk för social- och hälsovårdsenheter, universitet, högskolor och andra forskningsinstitut i Österbotten. Under hösten har nätverket till exempel ordnat seminarier om patient- och klientsäkerhet.

Om du är intresserad av våra nätverk, kontakta noharm@vshp.fi. Läs också om våra forsknings- och utvecklingslinjer och kom med och utveckla patient- och klientsäkerheten tillsammans med oss!

Våra senaste pressmeddelanden

29.9 Förtjänsttecken till personer som bidrog till att Utvecklingscentret för patient- och klientsäkerhet grundades

16.9 Finland lyser i orange på internationella patientsäkerhetsdagen den 17 september

Våra tidigare pressmeddelanden finns under rubriken För medierna.