Är du medicinare eller nybliven läkare och intresserad av att arbeta på den psykiatriska enheten i Vasa i sommar? Då är du den person som vi söker!

Varför just Vasa? Här finns 5 tunga orsaker:

1. ETT TOPPENTEAM 

Vi har ett positivt och trevligt team på psykiatrin. Vi har flera, unga läkare som nyligen börjat jobba hos oss. Du vet alltid vem som är din seniorläkare, eftersom vi har klart definierade ansvarsområden.

 2. HÖG LÖN  

Vi erbjuder våra kandidater en bra lön med tillägg, totalt 3 782,52 €. Vi kan också erbjuda nyblivna läkare specialistvikariat. Dessutom hjälper vi dig gärna med anskaffning av bostad.

3. EN SOMMAR I DET HAVSNÄRA VASA

Här kan du vara ute på havet, njuta av den vackra naturen på kusten och träffa nya människor. Vasa är en härlig sommarstad med många fritidsmöjligheter. Mitt på sommaren ordnar vi en sommarfest i skärgården för unga läkarvikarier. I Vasa ordnas det många trevliga sommarevenemang på sommaren 2017, såsom Vasa Festival och FestiVilla.

4. SPRÅKBAD

På Vasa centralsjukhus går svenska och finska hand i hand på ett naturligt sätt. Oberoende av om du har svenska eller finska som modersmål så är du varmt välkommen till vårt tvåspråkiga team!

5. PROFESSIONELL UTVECKLING 

Hos oss kan du specialisera dig i psykiatri. Vi har ett omfattande serviceutbud som sträcker sig från akutpsykiatri till ungdom- och barnpsykiatri. Även rehabilitering, allmänpsykiatri samt öppen vård av psykoser och affektiva störningar hör till våra specialiteter. Vi arbetar också med att utveckla framförallt behandlingen av ätstörningar samt vården av neuropsykiatriska patienter och patienter med psykos men också behandling med DBT.

BLEV DU INTRESSERAD? TA GENAST KONTAKT!

Jesper Ekelund, chef för det psykiatriska ansvarsområdet

Tfn: 040 077 2309 | jesper.ekelund@vshp.fi

 

06.03.2020 Redaktion_toimitus