VASA CENTRALSJUKHUS - SANDVIKEN

 Personalmatsalen i Sandviken är öppen på vardagar kl. 10.30 – 13.30.

Matkupongen lämnas i matsalen. 

På kvällar, veckoslut och andra helgdagar kan matbricka beställas till avdelningarna med patientmatvagnen. Matkupongen skickas då med intern post till näringscentralen. Beställningen görs per telefon (tel. 1272). Nämn namn, avdelning, eventuell diet och dryck.

Lunchbeställningen görs före kl.10.00 och middagsbeställningen före kl.15.00.

 

Närvårdarstuderande (matkupong från skolorna Vamia eller YA!) har inte rätt till efterrätt. Kupongen gäller alla tider men endast under läsåret.

 

Högskolestuderande (stor blå matkupong från kantinen, 26€/10 st.) har inte rätt till efterrätt och kupongen gäller endast på vardagar i personalmatsalen. Detta baserar sig på Rekommendation om måltider för högskolestuderande och FPA:s beslut. Till middag, veckoslut och helgdagar samt för lunch som beställs till avdelningen måste centralsjukhusets röda personalmatkuponger användas (köps i kantinen).

 

Eventuell dietmat meddelas till näringscentralen (tel. 1272). Vanlig typ av dietmat, såsom laktosfri, glutenfri och laktovegetarisk, serveras alltid på vardagar i personalmatsalen. Nämn alltid dieten vid beställning av mat till avdelningarna!

 

Mera information fås av utvecklingsöverskötare Susanne Salmela (tel. 6402) eller näringscentralen (tel. 1272).

 

Uppdaterad 5.1.2017

 

VASA CENTRALSJUKHUS - ROPARNÄS

 Personalmatsalen i Roparnäs är öppen på vardagar kl. 10.45 – 13.00.

Matkupongen lämnas i matsalen.

 

På kvällar, veckoslut och andra helgdagar kan man gå och äta i patientmatsalen. Matkupongen lämnas då i patientmatsalens kök. För veckoslutens och helgdagarnas lunchbeställningar finns skilda anvisningar, avdelningarna informerar om detta. Middag kan ätas efter patientgrupperna om det har lämnat mat, då skrivs namnet på listan och matkupongen lämnas i matsalen.

 

Närvårdarstuderande (matkupong från skolorna Vamia eller YA!) har inte rätt till efterrätt. Kupongen gäller alla tider men endast under läsåret.

 

Högskolestuderande (stor blå matkupong, 26€/10 st.) har inte rätt till efterrätt och kupongen gäller endast på vardagar i personalmatsalen. Detta baserar sig på Rekommendation om måltider för högskolestuderande och FPA:s beslut. Till middag, veckoslut och helgdagar måste centralsjukhusets röda personalmatkuponger användas.

 Eventuell dietmat beställs från Sandvikens näringscentral (tel. 1272) tre vardagar på förhand. I matsalen finns förutom vanlig mat alltid laktosfri mat.

 Mera information fås av utvecklingsöverskötare Susanne Salmela (tel. 6402) eller näringscentralen (tel.1272)

 

Uppdaterad 5.1.2017

29.08.2017 Redaktion_Toimitus