SANDVIKEN

Personalmatsalen i Sandviken är öppen på vardagar kl. 10.30 – 13.30.

 

Närvårdarstuderande får sina matkuponger (omfattar inte efterrätt) från sina skolor Vamia eller YA och gäller alla tider under läsåret.

 

Högskolestuderande har inte rätt till efterrätt och kupongen (blå matkupong från kantinen, 26€/10 st) gäller endast på vardagar i personalmatsalen. Detta baserar sig på Rekommen-dation om måltider för högskolestuderande och FPA:s beslut. Centralsjukhusets röda personalmatkuponger (kan köpas styckevis á 6,50€ i kantinen) används för lunch som beställs till avdelningen samt för middag, veckoslut och helgdagar.

Matkupongen lämnas i matsalen. 

 

Matbricka kan beställas till avdelningarna med patientmat-vagnen på kvällar, veckoslut och andra helgdagar. Matkupongen skickas då med intern post till näringscentralen. Beställningen görs per telefon (tel. 1272). Nämn namn, avdelning, eventuell diet och dryck.

Lunchbeställningen görs före kl.10.00 och middagsbeställningen före kl.15.00.

 

Eventuell dietmat meddelas till näringscentralen (tel. 1272). Vanlig typ av dietmat, såsom laktosfri, glutenfri och laktovegetarisk, serveras alltid på vardagar i personalmatsalen. Nämn alltid dieten vid beställning av mat till avdelningarna!

 

Mera information fås av utvecklingsöverskötare Susanne Salmela (tel. 2402/6402) eller från näringscentralen (tel. 1272).

 

 

ROPARNÄS

 Personalmatsalen i Roparnäs är öppen på vardagar kl. 10.45 – 13.00.

 

Närvårdarstuderande får sina matkuponger (omfattar inte efterrätt) från sina skolor Vamia eller YA och gäller alla tider under läsåret.

 

Högskolestuderande har inte rätt till efterrätt och kupongen (blå matkupong från kantinen, 26€/10 st) gäller endast på vardagar i personalmatsalen. Detta baserar sig på Rekommen-dation om måltider för högskolestuderande och FPA:s beslut. Centralsjukhusets röda personalmatkuponger (kan köpas styckevis á 6,50€ i kantinen) används för lunch som beställs till avdelningen samt för middag, veckoslut och helgdagar.

Matkupongen lämnas i matsalen.

 

På kvällar, veckoslut och andra helgdagar kan man gå och äta i patientmatsalen. Matkupongen lämnas då i patientmatsalens kök. För veckoslutens och helgdagarnas lunchbeställningar finns skilda anvisningar, avdelningarna informerar om detta. Middag kan ätas efter patientgrupperna om det har lämnat mat, då skrivs namnet på listan och matkupongen lämnas i matsalen.

Eventuell dietmat beställs från Sandvikens näringscentral (tel. 1272) tre vardagar på förhand. I matsalen finns förutom vanlig mat, alltid laktosfri mat.

 

Mera information fås av utvecklingsöverskötare Susanne Salmela (tel. 2402/6402) eller från näringscentralen (tel.1272)

26.06.2018 Undervisningsöverskötare