Ett sjukhus dit man alltid känt sig välkommen att komma oavsett besvär. Många bra minnen men här är några:

Underbar personal på barnavdelningen när vår dotter på 1år skulle i
magnetröntgen och behövde bli sövd. Personalen fanns där och stöttade och besvarade på alla frågor man har som förälder. Även före det ovannämnda besöket så var personalens bemötande på akutmottagningen väldigt bra. Kände att vår dotter är i trygga händer.

Sambon hade krockat och kom in med ambulans till sjukhuset. Väntade i akutmottagningen på att få veta hur allt låg till. En skötare såg att jag var upprörd och frågade om jag vill gå och sitta i eget rum tills att de vet mera, uppskattades mycket. Som tur gick allt väl och inga större skador hade uppståt.

Två stycken avdelningar som fungerar tillsammans, mödrapoli och bb/förlossning, är ställen ditt det har känts tryggt att åka under alla graviditeter. Glada, positiva och otroligt hjälpsamma. Personalen har tagit så bra hand om oss föräldrar och de små skapelserna i magen och sedan även efter förlossning.

Det färskaste minnet är när yngsta barnet (2,5 år) skulle på covid-19 provtagning och var väldigt rädd. Ut kommer en manlig skötare som på alla sätt och vis fick barnet att känna sig tryggt och lugnt. Han pratade och förklarade hela tiden och provtagning gick så gott som smärtfritt. Barnet berättar ibland om hur bra det gick och att "doktorn" inte alls var farlig.

- Ida

22.06.2021 Redaktion_Toimitus