Hos oss värdesätter vi våra patienter. Vi vill att du genuint känner att du är i goda händer.

Vi har redan från och med år 2006 publicerat patientberättelser i vår informationstidning Hembesöket som delas ut till alla hushåll i vårt sjukvårdsdistrikt. Alla nummer av tidningen finns även på vår webbplats. Vi publicerar patientberättelser även i videoformat och som webbartiklar. Om du vill bli en del av vår historia och återge hur du var i goda händer hos oss, så kan du ta kontakt med vårt kommunikationsteam.

Aatto

Patientbärettelse

Margareta

02.05.2019Redaktion_Toimitus

Margareta har nyligen börjat gå 3 kilometers promenader och vinterbada. Inget märkvärdigt i sig, men för en nyligen opererad ryggpatient känns det fantastiskt att konditionen börjat stiga och att det åter finns kraft i benen.

Läs hela artikeln
06.05.2019 Redaktion_Toimitus