Vid årsskiftet ska centralsjukhusets huvudentré renoveras och det här kan också få konsekvenser för besökarna.

Toaletterna i huvudentrén kommer att vara ur bruk ända tills julen och under den här tiden kan besökarna använda sig av toaletterna på röntgenavdelningen och laboratoriets provtagning. Det finns också en invalidtoalett på båda enheterna. Vi kommer naturligtvis att placera ut skyltar som hjälper besökarna att hitta dem.

Samtidigt utför man också andra renoveringar i huvudentrén och i anslutning till den varför man under den här vecka kommer att installera skydd i dessa utrymmen. Vi beklagar eventuella störningar och strävar efter att sköta skyltningen så bra som möjligt för att besökarna lätt ska hitta fram på sjukhuset under den här tiden.

I samband renoveringen kommer man att förnya väntrummet och bygga en lugn plats för beställning av FPA-taxibilar.

30.10.2017 Redaktion_Toimitus