Vasa centralsjukhus informationstidning Hembesöket kommer ut på torsdagen den 22 november.

Temat i det här numret är barn. Då ett barn insjuknar påverkas både hemmet och avdelningen. I våra temaartiklar berättar vi om den barnpsykiatriska polikliniken som flyttat till Roparnäs men också om hur det är att leva med panikångest.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Dessutom Dessutom tar vi en titt på läkarstuderandes vardag samt berättar vad som sker på laboratoriet efter provtagning. Trevliga lässtunder! Du kan läsa tidningen också i digital form:

22.11.2018 redaktion_toimitus