I det nyaste numret kan du bland annat läsa om förlossningsrädsla, sjukhusets närservice i Jakobstad och modern hybridkirurgi. Tidningen delas ut till alla hem i sjukvårdsdistriktet inom de närmaste veckorna.

Centralsjukhusets informationstidning Hembesöket har utkommit och delas ut till alla hem i sjukvårdsdistriktets 13 kommuner inom de närmaste veckorna. I vår förstasidesartikel får du läsa om hur vi förbereder oss inför nya hybridingrepp. I artikeln En rädsla som kan bemästras berättar vi om Ulla som fick hjälp med sin förlossningsrädsla på vår poliklinik för förlossningsrädsla. Sedan berättar vi också om fall då körrätten kan dras in. De här och många andra teman behandlas i det färskaste numret av Hembesöket.

Trevliga lässtunder!

Du kan också läsa tidningen i digital form:

Hembesöket 2/2019 (Issuu-publikation)

29.11.2019 Redaktion_Toimitus