Utdelningen av årets första nummer av tidningen Hembesöket har börjat. I vår informationstidning hittar du reportage om sjukhusets patienttransportörer och om en diabetiker samt info om vår nya bilddiagnostiska apparat.

Sjukhusets egen informationstidning Hembesöket, som nu fått ett helt nytt utseende, har utkommit. Tidningen utdelas till alla hem i 13 kommuner från och med den 25 juni.

I tidningen kan du läsa om patienttransportör Kaijas, Tommis och Minnas raska vardag. Dessutom får du läsa om Jonnas tankar om typ 1 diabetes samt bekanta dig med centralsjukhusets nya landmärke som på kort tid nästan nått sin fulla höjd. Vad allt gör sjukhusets egna farmaceuter i sin vardag? Och hurdan är sjukvårdsdistriktets nya PET-CT-apparat som inte ens de med klaustrofobi har några problem med?

De ovan beskrivna artiklarna och alla andra artiklar i tidningen är till för att ge dig som läsare nyttig information, men också inspirerande berättelser som du kan identifiera dig med. Är det ändå något som du saknade i tidningen? Vi tar gärna emot feedback om tidningen och idéer till artiklar. Vi lottar ut Alvar Aalto-pannunderlag bland alla dem som deltar i vår läsartävling. Du kan ge feedback om tidningen med vår webbenkät.

Du kan också läsa tidningen i digital form (öppna innehållsförteckninegn och Issuu-publikationen Hembesöket 1/2020). Under sommaren publicerar vi även fristående webbartiklar från tidningen på våra sociala medier.

25.06.2020 Redaktion_Toimitus