Googlar du dina symtom eller tror du på Vasa centralsjukhus egen läkare? Och var hamnade den lilla flickan som följde efter den mystiska trion på vårt sjukhus? I vårt videobibliotek får du bekanta dig med Vasa centralsjukhus yrkespersoner och ta del av våra kunders berättelser.

Patientberättelser

Vi publicerar patientberättelser även i videoformat och som webbartiklar. Om du vill bli en del av vår historia och återge hur du var i goda händer hos oss, så kan du ta kontakt med vårt kommunikationsteam.

Aatto

Google vs läkare

Sluta googla och låt VCS egen läkare förklara!

Ett stort sjukhusäventyr

En dag kommer det en liten flicka till akuten med sin mamma och familjens bebis. Flickan får det långtråkigt då de väntar på sin tur. Plötsligt upptäcker hon något underligt som hon börjar följa efter...

Halloween i operationssalen

Hösten må emellanåt vara dyster och mörk, men våra kunniga team i operationssalen vet hur man fixar saker, under alla omständigheter.

Personalberättelser

Träffa sjukskötarstuderande Laura på barnavdelningen!

Träffa medicine kandidater!

30.04.2019 Redaktion_Toimitus