Bekanta dig med barnavdelningens utrymmen i form av 360 graders bilder. Öppna panoramaförevisningen och se dig runt i rummet genom att klicka på bilden, hålla ner musknappen och föra kursorn i olika riktningar. Vissa bilder kan ses ur olika vinklar - om du ser en pil på bilden kan du klicka på den och välja vinkel.

1. Ingång

Ingången till barnavdelningen, som ligger på våning 8 och 9 i A-byggnaden. Klicka här för att se bilden i 360 grader!  Håll även utkik efter pilarna på själva bilden, för att se rummet ur olika vinklar.

2. Intensivövervakning

Till intensivövervakningen kommer alla bebisar som anländer till avdelningen. I rummet tas de spädbarn omhand, som behöver kontinuerlig övervakning. Här finns även skötarnas kansli. Klicka här för att se bilden i 360 grader!

3. Familjerummet

Föräldrarna uppmuntras att vara närvarande på avdelningen och delta i babyns vård utgående från babyns hälsotillstånd. Vårt familjerum möjliggör detta. Där har familjen lugn och ro, men hjälpen finns nära vid behov. Klicka här för att se bilden i 360 grader!

4. Känguruvård

Föräldrarnas och babyns gemensamma tid är betydelsefull. Vid känguruvård ligger babyn hud mot hud på förälderns bröst. Klicka här för att se bilden i 360 grader!

5. Patientrum

Den ena föräldern förväntas stanna hos barnet på avdelningen. I rummet finns en säng för föräldrarna, som dagtid kan stuvas undan lätt och behändigt. Klicka här för att se bilden i 360 grader!

6. Infektionsrummet

Barn med smittosamma sjukdomar stannar med föräldern i eget rum under hela vårdperioden. Klicka här för att se bilden i 360 grader!

7. Dagsal

I dagsalen finns massor av leksaker och annan underhållning för barnen. Här finns även en tv och ett litet kök.
Klicka här för att se bilden i 360 grader! Håll även utkik efter pilarna på själva bilden, för att se rummet ur olika vinklar.

8. Personalens kafferum

I kafferummet håller personalen sina mat och kaffepauser. Klicka här för att se bilden i 360 grader!

09.03.2020 Redaktion_toimitus