Pohjanmaan hyvinvointialueen yhdistyvät palvelut, uusi asiakas- ja potilastietojärjestelmä, digitaaliset palvelut, kehittyvät toimintatavat…

Pohjanmaan sosiaali- ja terveydenhuollossa moni asia on nyt muutoksessa. Käytännön työssä tapahtuu muutoksia, vaikka yksi pysyy: asiakas ja potilas.

Miten teemme asioita uudella tavalla? Miten muutokset vaikuttavat omaan työhösi? Mitä mieltä sinä olet?

Pohjanmaan hyvinvointialueen, Aster Bothnia -asiakas- ja potilastietojärjestelmän, Tulevaisuuden sote-keskuksen ja sosiaali- ja terveydenhuollon rakenneuudistus -hankkeiden valmistelijat kutsuvat sinut, Pohjanmaan sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilainen, virtuaalisille aamukahveille joka toinen torstaiaamu syksyllä 2021.

Osallistumislinkki lähetetään organisaatioihin esihenkilöille. Kokoontukaa yhteen vaikkapa tiimin kanssa ja avatkaa linja meille muille. Voit osallistua myös yksin, pyydä linkki esihenkilöltäsi! Aamukahvin äärellä keskustelemme ilman kalvosulkeisia eri teemoista ennakkotoiveiden mukaan!

Jos et ole saanut kutsulinkkiä tai haluat lähettää palautetta, aihetoiveita tai kehittämisehdotuksia, ole yhteydessä osoitteeseen aster.bothnia@vshp.fi.

Ensimmäiset aamukahvit järjestetään 26.8. klo 8.15–8.45. Silloin juttelemme uusista digitaalisista palveluista ja erityisesti Oma olo -palvelusta, joka otetaan käyttöön syyskuussa 2021. Aamukahvit ovat epävirallinen, vapaaehtoinen ja kaikille avoin tapaaminen.

Tervetuloa!

9.8.2021 Redaktion_Toimitus